Nordstrand ble for sterke

Nordstrand har alltid hatt et godt tak på Skrimjentene, men det var et revansjesugent Kongsberglag som tok turen til Oslo onsdag kveld.Kampen begynte jevnt, og lagene skiftet på å ha ledelsen. Utover første omgang fikk Skrimjentene spillet endelig til å sitte, og tok komandoen i kampen i begge ender av banen.  Nordstrand ble til tider utspilt, og det var mer Skrim sine feil enn strålende spill fra Oslolaget som holdt NIF inne i kampen. Skrim gikk til pause med en 3 måls ledelse (14-17), noe som hvertfall ikke var for lite sett hvordan kampen utviklet seg.
 
Hvis Skrim satt på kampen i 1 omgang, så var det helt klart NIF som brukte pausen best og satte seg på kampen fra start i 2 omgang. Litt småjustering i forsvaret satte Skrimjentene ut av spill, og offensiviteten som hadde preget laget i første omgang ble borte. Etter 15 minutter hadde NIF spist opp forsprange, og fortsatte å kjempe Kongsbergjentene ut av stilen.
 
Dette var et godt toppopgjør i 1. divisjon, hvor hvert av lagene hadde hver sin omgang. Desverre så var det Nordstrandjentene som dro seieren i land til sist med en 28-25 seier.
 
Ingvild ble Skrim sin topscorer med 7 mål, mens Karoline igjen stod en bra kamp og ble kåret til Skrims beste spiller.
 
Det er jevnt i årets 1. divisjon, og neste onsdag kommer Njård på besøk i Kongsberghallen. Njård ligger à poeng med Skrim, så møt opp og hei på jentene i årets siste kamp, så de kan få med seg 2 poeng inn i julepausen.