Endelig en ny opptur for Skrim-jentene!

Onsdag kveld var Oslo laget Njård på besøk i Kongsberghallen.Revansjesugne Skrim-jenter viste fra start at denne kampen skulle de vinne. Skrim Kongsberg tok tidlig initiativ i kampen, og førte an store deler av første omgang. De fikk satt et aggressivt forsvaret fra start, og Njård slet med å finne rom i sitt angrepsspill. Til pause ledet Skrim Kongsberg 11-7.

I andre omgang fortsatt jentene fra Kongsberg sitt gode spill, og viste supportere på tribunen hvem som var best denne desember kvelden. Det gode forsvaret fortsatte og de kjempet for hvert mål i angrep. Njård sin storspiller ble i perioder avkledd av et strålende Skrim-forsvar, og greide ikke skyte Njård inn i kampen. Etter 60 minutter spill i Kongsberghallen kunne Skrim Kongsberg juble for en etterlengtet 23-18 seier over Njård.

Før julepausen ligger Skrim Kongsberg på 2.plass ett poeng bak Nordstrand – men en kamp mer spill enn både Nordstrand og Fredrikstad – som ligger på 3. plass. Det er jevnt i toppen av 1. divisjon, så det kommer til å bli en tøff kamp om opprykksplassene frem til siste kamp. Det var viktig for Skrim Kongsberg at de kunne gå inn i juleferien med seier og to nye poeng - både for selvtilliten og plassering!

Neste hjemmekamp på nyåret er mot gamletrener Roar Søhus og Hønefoss onsdag 9. januar kl 1900!

Tusen takk for all støtte i 2012 – håper dere blir med oss videre i 2013!