Startet året med seier mot Fjellhammer!

Årets første kamp endte med en 26-21 seier mot bunnlaget Fjellhammer. Selv om Skrim-damene stort sett hadde kontroll og var foran hele kampen, så var det allikevel et litt rustent lag med noe startvansker som løp rundt på parketten i Lørenskoghallen søndag kveld.Begge lag hadde problemer med å få ballen i mål fra starten av, og etter 8 minutters spill stod det fortsatt 1-1 på tavlen. Fjellhammer slet med å komme forbi Skrim Kongsbergs forsvar, og gjorde de det, så sto Karoline bakerst og plukket det meste. Skrim Kongsberg derimot kom til flere gode sjanser, men stort sett så gikk ballen i stolpen. Etter 10 minutters spill, så begynte Skrim Kongsberg sakte men sikkert å dra ifra og kunne gå til pause med en 6-10 ledelse.
 
2. omgang ble som første preget av endel feil fra begge lag, men selv om Fjellhammer kom noe bedre inn i kampen, så var aldri Skrim-seieren truet. Cathrine var igjen bortelagets beste spiller, og ble toppscorer med 8 mål. Karoline fortjener også et skulderklapp etter en god kamp mellom stengene. Kampen ga også spilletid til ungjentene Benedikte Bjørgen og Julia Vangen som måtte inn og ta en tørn i forsvaret, i fraværet av Ingvild Bakkerud som dessverre er ute med en skade i hånden.
 
Onsdag er det duket for årets første hjemmekamp, da Roar Søhus og Hønefoss kommer på besøk. Møt opp og hei jentene frem til forhåpentligvis 2 nye poeng