Skrim Kongsberg kan juble for to nye poeng.

Onsdag kveld var tidligere Skrimtrener Roar Søhus, og hans jenter fra Hønefoss på besøk i Kongsberghallen for å kjempe om to viktige poeng. Det er jevnt både på nedre og øvre del av tabellen i 1. divisjon, og begge lag var klare for å kjempe om seier.I en tettspilt og aggressiv håndballkamp hvor Skrim Kongsberg  i store deler av kampen hadde kommandoen, men forsvaret hang ikke helt sammen som det skulle, og litt for mange personlige feil fremover, gjorde at Hønefoss fikk ballen 16 ganger bak Skrim Kongsberg målvakt. Men hjemmelaget scoret 20, så de kunne gå til pause med en 4-måls ledelse,20-16.

Andre omgang startet noe bedre for hjemmelaget, og Skrim Kongsberg fortsatte sitt forholdsvis høye tempo og fikk skjerpet sitt forsvarsspill.

I angrep satt virkelig samspillet med strekspillerne, og all honnør til både Jeannette og Katalin for flott spill og gode avslutninger fra linja.

Til tross for mye feil og en kamp preget av utallige 2-minutter kunne Skrim Kongsberg juble høyest for 2 nye poeng på kontoen etter seier 34-28 over Hønefoss.

Hjemmelagets beste ble Rine, full fortjent av lagets kaptein som virkelig står frem når ting butter litt imot.

Nå er det en liten kamppause for Skrim Kongsberg før de møter Sverresborg hjemme i Kongsberghallen søndag 27. januar!

Les mer på Lp.no >>