To nye poeng på kontoen!

Etter to ukers spillepause var det igjen klar for en 1. divisjonskamp i Kongsberghallen. Det gamle storlaget Sverresborg hadde tatt turen til Kongsberg, og etter tap mot Hønefoss dagen før, så var det en tent trøndergjeng som var lysten på poeng.Sverresborg kom best i gang, og det tok nesten 5 minutter før Skrim kom på måltavlen. Lagene fulgte hverandre tett de første 10 minuttene, men så bestemte hjemmelaget seg for at nok var nok. Med en mer aggressiv ankomstfase og et tøffere forsvar, så dro Skrim greit fra og kunne gå til pause med en solid ni-målsledels på 17-8
 
Igjen viser Skrim at de er vanskelige å hamle opp med på sitt beste,  med ennå er det bare periodemessig. Om jentene var sikre på seier eller om konsentrasjonen sviktet litt vites ikke, men det var ikke like stor sprut over 2. omgangen, som det siste del av første hadde vist. Jentene kontrollerte kampen greit,men klarte ikke å dra ytterligere fra,  men sikret alikevel en sikker 29-21 seier.
 
Kampen gav spilletid til alle spillerne, og Petter hadde mulighet til prøve ut mange forskjellige konstellasjoner. Cathrine ble toppscorer med 10 mål, og ble fortjent kåret til hjemmelagets beste spiller.
 
Neste hjemmekamp er allerede søndag 3. februar.  Da kommer Utleira på besøk til Kongsberghallen. Vi håper å se mange hjemmesupportere i hallen da også, men merk at kampen starter kl 15.00!

Se bilder fra kampen på vårt bildegalleri!

Les mer på Lp.no >>