Godt med i teten!

Søndag kveld var det Utleira som hadde tatt turen til Kongsberghallen - for en forholdsvis viktig kamp for begge lag. Utleira hadde allerede en kamp i beina fra lørdagen – hvor de slo Hønefoss 37-31. Det var en forholdsvis jevn kamp, men hjemmelaget førte an i store deler av 1. omgang. Skrim-jentene viste etter hvert tilskuerne både god angreps- og forsvarsspill, og med en solid Karoline i mål kunne hjemmelaget gå til pause med en 5-måls ledelse, 15-10.

Utleira utnyttet pausen tydeligvis godt, de startet 2. omgangen på en helt annen måte enn hva kampbildet viste før hvilen. Nå var det Uleiras angreps- og forsvarsspill som satt, og Skrim Kongsberg slet i flere perioder av 2. omgangen. Fra en kamp med god kontroll fra hjemmelagets side, til en jevn og tettspilt håndballkamp, viste hjemmelaget seg som de sterkeste denne søndagens kvelden. God lagmoral og kloke avgjørelser i sluttminuttene var avgjørende for nok en seier til Skrim Kongsberg. Sluttresultatet ble 27-24.
 
Kampen var en typisk lagseier - men et ekstra pluss til Marianne som ble kampens toppscorer, og nok en gang kåret til banens beste.
 
Nå venter en uke med nye forberedelser inn mot søndagen kamp borte mot Selbu.

Les mer på Lp.no >>