1 poeng fra Trondheim!

Søndag tok Skrim Kongsberg turen til Trøndelag, og kamp mot Selbu. Ut fra tabellsituasjonen skulle Skrim Kongsberg være et bedre og mer solid lag enn Selbu, men en kamp vinnes ikke ut fra tabellen.Fra start var Selbu mer offensive og aggressive enn bortelaget. Hjemmelaget førte kampen fra 1. minutt, og presset frem feil på feil hos Skrim. Bortelaget kom til mange sjanser, men de gikk mye i stanga, utenfor eller ble plukket ned av keeperen til Selbu. Til pause kunne hjemmelaget juble høyest når de gikk i garderoben med en 4-måls ledelse, 12-8.


2.omgang startet på en bedre måte enn 1. for jentene fra Kongsberg. Alle kjempet videre og jobbet med en ball av gangen ball, og det gav resultater. Forsvaret satt og angrepsspillet fungerte bedre. 5 minutter før slutt stod lagene likt, og Skrim er igjen med i kampen.


Kriging og kjemping om hver eneste ball - og god lagmoral, gav Skrim  1 poeng mot Selbu. Etter 60 minutter sto det 24-24 på tavla.
 

Nok en gang spilte Cathrine en flott kamp, og ekstra pluss til Kata, som ble banens beste. Velfortjent!


Allerede til onsdag venter ny kamp for Skrim Konsberg, da er det Bækkelaget som kommer på besøk til Kongsberghallen. Kampen starter 1830, og vi håper så mange som mulig tar turen til hallen for å se jentene, forhåpentligvis, revansjere bortetapet fra før jul....

Les mer i Lp.no >>