Nok en hjemmeseier til Skrim

Skrim tok imot Bækkelaget til kamp i Kongsberghallen onsdag kveld. En kamp som mer eller mindre kunne kalles for et toppopgjør, da begge lag fortsatt er med i kampen om de tre øverste plassene.Skrimjentene kom best igang, men BSK jentene kjempet hardt, og tok med sitt raske spill fort ledelsen, og initiativet i kampen. Skrimjentene kom ikke helt opp i gir, og ...for dårlig angrepsspill og avslutninger gjorde at de gule kune gå til pause med en 2 målsledelse.

Hva som ble sagt i pausen, blir holdt for lukkede dører, men det var helt klart at Petter Kjærnes og Bent Dahl hadde sagt noe som tente jentene. Det var et helt ”nytt” lag som kom på banen etter pause, og det tok ikke lang tid før Kongsbergjentene var oppe i ledelsen igjen. Det var en nervepirrende andre omgang, men med et aggresivt forsvarsspill og et mer direkte angrepsspill så viste de blå at de i går var et bedre lag enn Bækkelaget. Skrim knuste Bækkelaget med 8 mål i andre omgang, og kunne inkassere en seier på 28-22.
 
Marianne ble hjemmelagets toppscorer med 6 mål, mens Karoline igjen ble kåret til kampens beste spiller. Karo viser igjen viktigheten av godt målvaktspill og hadde mange klasse redninger på viktige tidspunkt.

Se bilder fra kampen under bildegalleriet

Artikkel fra Lp.no >>