12-målseier over Viking!

Laagendalsposten hadde invitert til fest i Kongsberghallen når Skrim Kongsberg tok imot TIF Viking hjemme i Kongsberghallen søndag. Over 500 blåkledde med kubjeller kom for å heie frem Skrim-jentene.Om det var spenningen av en fullsatt hall, litt høye skuldre eller bare litt ukonsentrasjon fra start vites ikke, men det var bergenserene som kom best i gang fra start. Med et offensivt forsvarsspill, gjorde de Skrim-spillerne usikre og fikk fremprovosert tekniske feil hos hjemmelaget. Men et noe bedre forsvarsspill utover i omgangen, så holdt hjemmelaget allikevel godt følge, og lagene kunne gå til pause med 12-12.


Nok en gang viser Skrim-jentene at de kan klare å omstille, og det var et helt annet lag som kom ut av garderoben etter pause. I første omgang hvor spillet hadde vært nervøst og fomlete, så var tempoet giret opp og jentene var mye mer direkte i spillet sitt. Viking ble i perioder utspilt, og selv om de prøvde både med 1, 2 og 3 merker, så lot ikke de blå seg affisere, og fant gode mottrekk. Cathrine ble toppscorer med 10 mål, og ble fortjent kåret til Skrims beste spiller - men også Tonje Klevstad og Elin Kåsa fortjener et skulderklapp etter 33-21 seieren.


Nå er det bare å nullstille, og gjøre seg klare til ny hjemmekamp på onsdag når Nordstrand kommer på besøk. Håper like mange tar turen til Kongsberghallen for å heie frem Skrim-jentene i førstedivisjonens absolutte toppoppgjør!!!

Les mer fra kampen i Lp.no >>

Les om showkampen mellom kommunen og Laagendaslposten her >>