Poengdeling mot Nordstrand!

Onsdag kveld var det duket for toppoppgjør i Kongsberghallen. Serieleder Nordstrand hadde tatt turen fra Oslo, for å krige om to viktige poeng i kampen om eliteserieplass.Kampen startet like tett som hjemmelaget regnet med, og lagene fulgte hverandre i hele 1. omgang, med et lite overtak til Nordstrand. Bortelaget kunne gå til pause med 1-målsledelse, 14-15.


Etter en god peptalk i pausen, og samling av nye krefter var det duket for en meget spennende fortsettelse i Kongsberghallen. 2. omgangen startet som 1. sluttet, like tett og jevn. Med god skyting av blant annet Marianne og Jeannette, og et meget godt og aggressivt forsvar hadde Skrim periodevis en 2-måls ledelse. Når det var igjen 7 minutter av kampen, og Skrim ledet med to, ble Skrim-kaptein Rine Beito Prestegård utvist med et noe ufortjent direkte rødt kort! Forspranget til hjemmelaget ble på nytt spist opp, og sluttminuttene skulle vise seg å bli svært nervepirrende for de over 600 tilskuerne…


Med 1-mål ledelse, og rundt 40 sekunder igjen på tavla hadde Skrim Kongsberg stor tro på 2 nye poeng, men Nordstrand ville det annerledes og kjempet inn nok et mål i sluttsekundene. Hjemmelaget tok time-out med 6 sekunder igjen på klokka, og spenningen var til å ta og føle på. Hjemmelaget spilte seg frem til en strålende sjanse i siste sekund, men keeperen til Nordstrand reddet skuddet, og dermed ente oppgjøret 25-25 - og poengdeling.


En god kamp av alle på laget, og alle rundt. Bra skyting fra distanse av Marianne og Tonje, et ekstra pluss til Jeannette som ble hjemmelagets beste spiller, og får disponere en splitter ny bil fra Skrim Bil i en uke!


Det er fortsatt svært jevnt i toppen av 1. divisjon, og nå gjelder det å kline til i alle resterende kamper! Skrim Kongsberg har et forholdsvis tøft kampprogram igjen, men i gårsdagens kamp viste de hva som virkelig bor i laget! Nye dag og nye muligheter – og allerede førstkommende søndag kommer Fana fra Bergen på besøk for å kjempe om to poeng! Kampen er kl. 1500, og jentene skal fortsette det gode spillet de viste i gårsdagens kamp!

Les mer i Laagendalsposten.no >>

Se bilder fra kampen i vårt bildegalleri >>