Sliteseier mot Fana

For tredje gang på en uke så spilte Skrim Kongsberg hjemmekamp i Kongsberghallen, og denne gangen var det bergenslaget Fana som kom på besøk.Fana er et ungt og fremadstormende lag, som har gjort det bra i sin første sesong i 1 divisjon. Selv om ikke kampen ble like velspillende som toppoppgjøret mot Nordstrand på onsdag, så ble den til slutt nesten like spennende.


Skrim Kongsberg starte med et solid forsvarsspill og Karoline var tilbake i storform bakerst, men et slurvete kontrings- og angrepsspill gjorde at Fana hang med store deler av første omgang. Det virket som hjemmelaget hadde kontroll, men de klarte aldri å få giret opp og dratt fra. Skrim Kongsberg kunne allikevel gå til pause med en ledelse på 13-11.
 

Publikumsoppmøtet var utrolig bra, og igjen fikk publikum se et Skrim-lag som skrudde opp dampen etter pause. Tøffere forsvarsspill og gode kombinasjoner i angrep gjorde at det lenge så ut til at dette skulle bli en komfortabel seier.  Men litt sviktende konsentrasjon og dårlig vurderinger i angrep hos hjemmelaget utover i omgangen gav åpning for at bergenserene kunne kjempe seg inn i kampen igjen. De kom allikevel ikke nærmere enn 2 mål, og Skrim Kongsberg kunne juble for 2 nye og viktige poeng, og en 25-23 seier.
 

Karoline stod en meget solid kamp bakerst, og ble fortjent kåret til hjemmelagets beste spiller!  Marianne og Cathrine holder igjen et solid nivå og blir toppscorere med henholdsvis 9 og 8 mål.
 

Nå er det 2 ukers kamppause før ferden går østover til toppoppgjøret mot Fredrikstad. Det blir satt opp supporter-busser til denne kampen, i håp om at mange Skrim-supportere vil være med å hjelpe bortelaget i denne viktige kampen! Mer info om supporter-bussen kommer!
 


Les mer fra kampen i Lp.no >>