Fornøyde jenter etter seier mot Fjellhammer.

Etter den enorme nedturen etter kampen mot Fredrikstad var jentene igjen klare for å kjempe for to nye poeng onsdag kveld. Allerede nedrykksklare Fjellhammer hadde tatt turen fra Lørenskog til Kongsberg.Det var en relativ jevnspilt 1. omgang, men med et lite overtak til hjemmelaget. Skrim Kongsberg viste frem mye bra forsvarsspill, men fremover ble det litt for mange skuddbom. Det var det kun en tremålsledelse for Skrim Kongsberg til pause.
 

I 2. omgang viste jentene at både pågangsmot og fightervilje, noe som resulterte i et meget godt spill. Periodevis var det enveiskjøring fra Skrim Kongsberg sin side, og sulten etter to nye poeng var tilstede hos alle.  Nok en gang satt forsvarsspillet, og Karo presterer som vanlig godt i mål. Fremover var det flere som meldte seg på med flott spill, men et ekstra klapp til Benedicte for bra spill på linja.
 

Etter 60 minutter kunne Skrim Kongsberg juble for en 11 måls seier over Fjellhammer, og fortsatt god tro på kvalikplassen.
 

Banens beste og den heldige som får kjøre rundt i bil fra Skrim bil var denne gangen Camilla.
 

Takk til alle som har støttet Skrim i de siste hjemmekampene – dere har vært fantastiske!
 

Nå venter to bortekamper mot Njård (lørdag 6. april) og Halden (søndag 14. april) før vi kan telle opp poengene med tanke på mulighet for opprykk til eliteserien.


Vi håper så mange som mulig tar turen til Njårdhallen til lørdag kl. 16.00!!!


Les mer i Lp.no >>